Деси Банова , която  вече е мадам Плевнелиева снощи я

...
Деси Банова , която  вече е мадам Плевнелиева снощи я
Коментари Харесай

Деси Плевнвлиева и Капитонова посрещат гости в един и същ апартамент под наем

Деси Банова, която  към този момент е мадам Плевнелиева нощес я излъчиха  отново по какъв начин посреща посетители в „ Черешката на тортата ”. Повелителката на сърцето на президента Плевнелиев подготви храна в кухнята в апартамент, както тя се похвали, който бил на нейни другари. Оказа се обаче, че жилището е съвсем същото, в кухнята на което се вихри и рускинята Вики Капитонова.

Наблюдателните фенове незабавно видяха, че жилището очевидно е употребен от дамите, които са го наели чартърен, с цел да показват кулинарните си умения. Дори разучиха, че модерния дом се предлага за прилагане от известна компания, занимаваща се с тази активност.

Нафуканата Деси призна, че живее с 4 деца и ще й съставлява компликация да посрещне участниците вкъщи. Иначе вечерята й се оказа много бутикова с изпечен от нея самун, салата от доста съставни елементи, катък за разядка, патешко мегре и десерт от ананас с крем брюле.

Зрителите обаче се ядосват, че си вършат гаргара с тях и ги лъжат в очите. Деси парадира с многото си деца, само че момчетата на Плевнелиев живеят с майка си и надали всеки ден са с тях. Както всяка вечер Банова декламира непрестанно и бе отегчително досадна. Хората я дефинират като лимитирана жена с речник, цялостен с клишета. Те предложиха на продуцента на предаването да вземе да направи един длъжностен апартамент в Нови хан и да не изтезава участниците да си демонстрират домовете, а да посрещат гостите си там.

Тагове: new Черешката на тортата гаф Деси Банова Виктория Капитонова апартамент чартърен.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР